Schade herstel Tesla

Schade aan uw Tesla? Autoschade Herstel Verweij is een Tesla Approved Body Shop en daarmee de reparateur voor uw Tesla in Nederland. Onze garage op het Forepark in Den Haag is volledig ingericht voor schadeherstel aan Tesla’s en met een vakkundig team repareren we hier schades uit het hele land.

Tesla
Schade herstel Tesla

Gratis haal- en breng service heel Nederland

Bij schade aan uw Tesla begrijpen we heel goed dat het niet altijd haalbaar is om de auto bij ons in Den Haag weg te brengen en weer op te halen. Daarom hebben we een gratis haal- en brengservice voor het hele land. We halen uw Tesla dus thuis of op kantoor op en zorgen dat de auto ook weer netjes voor u wordt teruggebracht zodra deze is gerepareerd.

Vervangend vervoer tijdens reparatie Tesla

Tijdens het herstellen van de schade aan uw Tesla, stellen we vervangend vervoer beschikbaar. We hebben diverse representatieve auto’s voor u klaar staan en zorgen dat de vervangende auto via onze haal- en brengservice bij u voor de deur staat.

Tesla Approved Body Shop

Autoschade Herstel Verweij is één van de goedgekeurde schadeherstelbedrijven binnen het netwerk van Tesla, dat gecontroleerd en ondersteund wordt door het Tesla Body Repair Programma.

In de door Tesla gekeurde carrosseriebedrijven, zoals Autoschade Herstel Verweij, werken mensen die in de Tesla fabrieken zijn opgeleid en zijn uitgerust met de middelen om Tesla-voertuigen te repareren volgens de originele voertuigspecificaties.

Tesla heeft hiervoor een netwerk van body shops opgebouwd om te borgen dat de structuur van de auto behouden blijft en de afwerking volgens Tesla norm wordt verzorgd tijdens het herstel van de schade. Tesla stelt hoge eisen aan deze carrosseriebedrijven voordat deze bedrijven en de monteurs officieel gecertificeerd worden door Tesla. Het certificaat wordt pas afgegeven na strenge controle en beoordelingen van alle technici die aan uw Tesla werken.

De technici worden na hun, door Tesla zelf verzorgde, opleiding getest op hun vaardigheden in het lassen van aluminium en de behandeling van de mechanische- en lijmverbindingen die worden gebruikt voor de constructie van een Tesla. De opleiding en de certificering zijn onderdeel van het Tesla Body Repair Programma. Een gecertificeerd bedrijf mag zich met trots een Tesla Approved Bodyshop noemen. Hiermee garandeert Tesla dat uw auto in goede handen is bij Autoschade Herstel Verweij. U kunt de schade aan uw Tesla dus met een gerust hart bij ons laten repareren!

Schadeherstel andere merken

Naast schadeherstel voor Tesla repareren we ook schades aan andere merken. Wij herstellen naast de merken Tesla, Jaguar en Land Rover ook alle andere merken auto’s. U kunt bij ons terecht voor die vervelende kras of deuk, maar ook voor de meest complexe schade.

Ook onderhoud elektrische auto’s

Ook bieden we naast schadeherstel regulier auto onderhoud en Apk-keuringen voor alle merken en ook voor elektrische voertuigen. Hiervoor kunt u terecht bij ons Service Center, ook gevestigd op het Forepark in Den Haag, vlakbij het schadeherstelbedrijf.

Ook Apk-keuring & onderhoud

Naast autoschadeherstel bieden we ook Apk-keuring en regulier auto onderhoud aan via ons Service Center op het Forepark.

Schade melden

Focwa
7 jaar garantie
Groen Autoherstel