Schadeherstel Jaguar

Schade aan uw Jaguar laten repareren? Het team van Autoschade Herstel Verweij is gespecialiseerd in het herstellen van schade voor Jaguar. We repareren auto’s uit het hele land, zowel van zakelijk als particuliere rijders en werken daarbij voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen.

Jaguar
Schade herstel spuitwerk

Gratis halen en brengen door heel Nederland

Als we voor u de schade aan uw Jaguar herstellen, halen we de auto bij u op en brengen we deze na reparatie gewassen weer terug. Deze service bieden we gratis aan bij al het schadeherstel in heel Nederland. Ook stellen we desgewenst vervangend vervoer beschikbaar.

Aangesloten bij dé officiële Jaguar dealer

Uw Jaguar is bij Autoschade Herstel Verweij in vertrouwde handen. We zijn namelijk een ‘Jaguar – Land Rover Authorised Bodyshop’ en partner van de Romijn Den Haag Groep; dé officiële Jaguar dealer van Den Haag en omgeving.

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van Jaguar-schade en voldoen aan de strenge eisen die Jaguar aan diens schade herstelbedrijven heeft gesteld. Jaguar stelt deze strenge eisen aan de aangesloten schadeherstelbedrijven om zo hun rijders de zekerheid van een vakkundige reparatie te garanderen. Uw Jaguar wordt bij ons volledig volgens de richtlijnen van de fabriek hersteld. Wij garanderen u dat de restwaarde van uw auto behouden blijft na de reparatie.

Voor ieder schadegeval hebben wij een passende oplossing. Wij beschikken over alle benodigde middelen, zoals speciaal gereedschap en testapparatuur, om uw Jaguar weer als nieuw de weg op te krijgen. Daarnaast worden onze medewerkers opgeleid en getraind door Jaguar. Zij krijgen met regelmaat een bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Reparatie schade Jaguar

Onze vestiging op het Forepark in Den Haag is volledig ingericht voor de reparatie van complexe schade aan Jaguar, Tesla en Land Rover en andere merken. Voor cosmetisch schadeherstel aan alle automerken kunnen onze klanten terecht bij de vestiging op de Binckhorst.

Ook Apk-keuring & onderhoud

Naast autoschadeherstel bieden we ook Apk-keuring en regulier auto onderhoud aan via ons Service Center op het Forepark.

Schade melden

Focwa
7 jaar garantie
Groen Autoherstel