Autoschade Herstel Verweij & Service Center Verweij

Vanuit onze vestigingen in Den Haag werken we bij Autoschade Herstel Verweij aan schadeherstel voor alle merken auto’s in heel Nederland. Daarnaast bieden we via Service Center Verweij periodiek onderhoud, zoals Apk-keuringen en onderhoudsbeurten. Ons team van meer dan 30 specialisten staat voor u klaar!

Schadeherstel

Schadeherstel alle merken

Specialist in Tesla, Jaguar & Land Rover
We verzorgen autoschadeherstel voor alle merken, maar hebben specialisatie opgebouwd voor de merken Tesla, Jaguar en Land Rover. Zodoende is onze vestiging in het Forepark (Den Haag) volledig ingericht als schadeherstelbedrijf voor deze drie merken en overige complexe schades. In de andere vestiging op de Binckhorst repareren we cosmetische schades aan alle automerken.

Autoschade Herstel Verweij is officieel ‘TESLA – Approved Body Shop’ en ‘Jaguar – Land Rover Authorised Bodyshop’ en daarmee de gecertificeerd reparateur voor alle Tesla’s, Jaguars en Land Rovers in heel Nederland.

Kwaliteit & service voor particulier en bedrijf

Vanuit ons service center en schadeherstelbedrijf in Den Haag werken we voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bovendien hebben we afspraken met alle verzekeringsmaatschappijen. Daarbij geldt dat we niet bij alle verzekeraars ‘in de sturing’ zitten, maar we hanteren voor onze eindklant altijd dezelfde voorwaarden als contractreparateurs; een eventueel hoger eigen risico compenseren wij naar u als klant.

Haal- en brengservice voor heel Nederland

Schade aan uw auto? Als wij uw auto repareren, halen we desgewenst de auto bij u op en brengen we deze ook weer bij u thuis zodra de schade is gerepareerd. Deze haal- en brengservice is gratis en bieden we voor heel Nederland. Dat is nog eens service!

Service Center Verweij

Voor al uw onderhoud
Sinds maart 2020 hebben we een bestaande onderhoudsgarage op het Forepark in Den Haag overgenomen en deze omgedoopt tot Service Center Verweij. Hier verzorgen we regulier onderhoud voor alle automerken. Daarbij kunt u denken aan Apk-keuringen, onderhoudsbeurten, banden, uitlijnen, airco service en nog veel meer. Door de specialisatie van ons schadeherstelbedrijf, hebben we ook in ons Service Center alles in huis voor het onderhoud van elektrische voertuigen.

Wagenparkbeheer

Vanuit Service Center Verweij kunnen we het onderhoud voor uw hele wagenpark uit handen nemen. Heeft u interesse? We komen graag met u in contact en maken een offerte op maat.

Ook Apk-keuring & onderhoud

Naast autoschadeherstel bieden we ook Apk-keuring en regulier auto onderhoud aan via ons Service Center op het Forepark.

Schade melden

Focwa
7 jaar garantie
Groen Autoherstel