Herstel autoschade alle merken, heel Nederland

Autoschade Herstel Verweij biedt schadeherstel voor alle merken auto’s en in heel Nederland. Schade rijden is natuurlijk nooit leuk, maar gelukkig staat ons team met tientallen specialisten voor u klaar om te zorgen dat u snel weer de weg op kunt.

Schadeherstel

Gratis haal- en breng service heel NL

Heeft u geen tijd om de auto naar onze garage te brengen of op te halen? Geen probleem! We bieden gratis haal- en brengservice door het hele land. Zo ontzorgen we u maximaal bij het herstellen van de autoschade. We zorgen zelfs dat de auto van binnen en van buiten weer helemaal schoon bij u afgeleverd wordt.

Representatief vervangend vervoer

Tijdens de duur van uw reparatie bieden we desgewenst representatief vervangend vervoer. Deze service is vaak kosteloos, u betaalt alleen de verreden brandstof en natuurlijk eventuele bekeuringen.

UNIEK: 7 Jaar garantie

Als FOCWA Eurogarantbedrijf geven we vier jaar onvoorwaardelijke garantie op elke reparatie. Zo weet u zeker dat u de schade bij een vertrouwd schadebedrijf laat herstellen. Bovendien blijft uw fabrieksgarantie gewoon van kracht. De standaard vier jaar FOCWA-fabrieksgarantie die u krijgt bij elke schade, verlengen wij met nog eens drie jaar. Met een uniek garantiecertificaat als resultaat. Geen enkele andere schadeketen garandeert u deze mate van zekerheid!

Afspraken met alle verzekeringsmaatschappijen

Voor het autoschadeherstel werken we voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Wanneer we bij een bepaalde verzekeringsmaatschappij niet in de sturing zitten en u daardoor een hoger eigen risico heeft, compenseren wij dat. Zo bent u bij ons altijd net zo gunstig uit als bij een contractreparateur.

Specialist Tesla, Jaguar & Land Rover

We repareren autoschade voor alle merken auto’s, maar zijn aanvullend gecertificeerd voor de merken Tesla, Jaguar & Land Rover. Zo zijn we onder andere gekwalificeerd als ‘TESLA – Approved Body Shop’ en ‘Jaguar – Land Rover Authorised Bodyshop’ en daarmee de gecertificeerd reparateur voor alle Tesla’s, Land Rovers en Jaguars in heel Nederland.

Onze vestiging op het Forepark in Den Haag is volledig ingericht voor het schadeherstel aan alle merken. Wij herstellen hier kleine cosmetische schade tot aan grote zeer complexe schade.

Ook Apk-keuring & onderhoud

Naast autoschadeherstel bieden we ook Apk-keuring en regulier auto onderhoud aan via ons Service Center op het Forepark.

Schade melden

Groen Autoherstel
Focwa
7 jaar garantie