Schadeherstel Land Rover

Autoschade Herstel Verweij is gespecialiseerd in schadeherstel voor Land Rover – Range Rover. We zijn een ‘Jaguar – Land Rover Authorised Bodyshop’ en herstellen schades voor Land Rovers uit heel Nederland en zowel voor zakelijke als particuliere klanten.

Land Rover
Schade herstel spuitwerk

Vervangend vervoer & haal- en brengservice

Schade aan uw Land Rover? Wij komen de auto bij u ophalen, repareren de schade in onze garage in Den Haag en brengen deze weer bij u terug. Deze service is gratis én voor heel Nederland! We bieden vervangend vervoer in de tussentijd en regelen de financiële afhandeling voor u met de verzekering. Dat is pas service!

Aangesloten bij Land Rover Assistance

Iedere Land Rover-rijder heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van het Land Rover Assistance-programma. Dit is een uitgebreid programma dat is ontwikkeld voor de Land Rover-rijders. Het programma zorgt ervoor dat uw Land Rover bij gespecialiseerde schadeherstelbedrijven ter reparatie kan worden aangeboden met dealerondersteuning. Autoschade Herstel Verweij is als schadeherstelbedrijf hierbij aangesloten.

We werken dagelijks met een team van tientallen vakmensen aan autoschadeherstel, waarvan een deel is opgeleid en getraind door Land Rover. Ze worden op regelmatige basis bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Land Rover stelt strenge eisen aan de aangesloten schadeherstelbedrijven om zo hun rijders een optimale kwaliteit te garanderen.

Autoschade Herstel Verweij is tevens partner van de Romijn Den Haag Groep: de officiële Land Rover dealer van Den Haag en omstreken (ook gevestigd op het Forepark in Den Haag). Deze samenwerking geeft u de zekerheid dat uw Land Rover in vertrouwde handen is.

Schadeherstel andere merken

In onze garage op het Forepark in Den Haag herstellen we naast schade aan Land Rover ook voor de merken Tesla, Jaguar en overige complexe schades. In onze andere vestiging op de Binckhorst herstellen we cosmetische schade voor alle merken.

Ook Apk-keuring & onderhoud

Naast autoschadeherstel bieden we ook Apk-keuring en regulier auto onderhoud aan via ons Service Center op het Forepark.

Schade melden

Focwa
7 jaar garantie
Groen Autoherstel