Schade! Bel ons op

Forepark 070-3992203
Binckhorst 070-3859522

Tesla Service

Schade aan uw Tesla?

Autoschade Herstel Verweij is een Tesla approved bodyshop

Tesla is een technologie- en innovatiebedrijf dat, met een focus op de innovatie van energie, de modernste auto’s op de weg zet.

Het ontwerp van Tesla’s carrosserieën is gebaseerd op de meest geavanceerde structuur technieken voor aluminium behuizingen, extrusies en gestempelde panelen in combinatie met de nieuwste technologieën voor het lassen van aluminium en lijmverbindingen.

Het resultaat is een auto waar de eigenaar met recht trots en zuinig op is.

Schade aan een Tesla moet dan ook op de juiste wijze gerepareerd worden.

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van Tesla schade.

Autoschade Herstel Verweij is één van de goedgekeurde schadeherstelbedrijven binnen het netwerk van Tesla, dat gecontroleerd en ondersteund wordt door het Tesla Body Repair Programma.

In de door Tesla gekeurde carrosserie bedrijven, zoals Autoschade Herstel Verweij, werken mensen die in de Tesla fabrieken zijn opgeleid en zijn uitgerust met de middelen om Tesla-voertuigen te repareren volgens de originele voertuigspecificaties.

Tesla heeft hiervoor een netwerk van enkele garages in Nederland opgebouwd om te borgen dat de structuur van de auto behouden blijft en de afwerking volgens Tesla norm wordt verzorgd tijdens het herstel van de schade.

Tesla stelt hoge eisen aan deze carrosseriebedrijven voordat deze bedrijven en de monteurs officieel gecertificeerd worden door Tesla. Het certificaat wordt pas afgegeven na strenge controle en beoordelingen van alle technici die aan uw Tesla werken.

De technici worden na hun, door Tesla zelf verzorgde, opleiding getest op hun vaardigheden in het lassen van aluminium en de behandeling van de mechanische- en lijmverbindingen die worden gebruikt voor de constructie van een Tesla. De opleiding en de certificering zijn onderdeel van het Tesla Body Repair Programma. Een gecertificeerd bedrijf mag zich met trots een Tesla Approved Bodyshop noemen.

Hiermee garandeert Tesla dat uw auto in goede handen is bij Autoschade Herstel Verweij.

Wij dragen er zorg voor dat de reparatie aan uw Tesla op de juiste wijze wordt uitgevoerd.

Daarnaast verstrekken wij gratis vervangend vervoer, ondersteunen we u met de afhandeling van de verzekering en kunt u profiteren van onze gratis haal- en brengservice.

Verder geven wij maar liefst 7 jaar garantie op onze schadeherstelwerkzaamheden en blijft uw Tesla garantie gewaarborgd. Bij een keuze om de schade elders te laten herstellen, vervalt deze garantie.

Als u een ongeluk heeft gehad, kunt u contact opnemen met Hulp Onderweg.

Bel hiervoor gratis: 0800-020 0160 | Lokaal: 013-799 9525

Vervolgens wordt uw voertuig (op uw verzoek) naar Autoschade Herstel Verweij gebracht.

U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met Autoschade Herstel Verweij via het contactformulier op de website, via telefoonnummer: 070-3992203, of langskomen aan de Theems 25 (Forepark) in Den Haag.

  • Forepark

   Theems 25
   2491 BR Den Haag

   Ma t/m Do 8:00-17:30
   Vr 8:00-17:00
   Za/Zo Gesloten

   070-3992203

  • Binckhorst

   Komeetweg 5-7
   2516 AV Den Haag

   Ma t/m Do 7:45-17:00
   Vr 7:45-12:00
   Za/Zo Gesloten

   070-3859522

  • Bestgarage

   BesteGarage.nl