Schade! Bel ons op

Forepark 070-3992203
Binckhorst 070-3859522

Range Rover Service

Schade aan uw Land Rover?

Autoschade Herstel Verweij staat voor u klaar!

Land Rover is al vele decennia lang het toonaangevende merk voor terreinwagens. De naam van het merk is ontstaan uit de verwachting dat de wagen vooral veel op het land gebruikt zou worden. Inmiddels zien we in toenemende mate dit soort auto’s ook op de openbare weg terug en dat kan natuurlijk uitstekend!

Het rijcomfort, de veiligheid, het moderne design en niet vergeten de laadruimte zijn de grote voordelen van de Land Rover. Land Rover is een “way of life” volgens de eigenaren. Een deuk of schade aan deze “way of life” moet daarom tot in de perfectie worden gerepareerd.

Maakt u gebruik van Land Rover Assistance?

Iedere Land Rover rijder heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van het Land Rover Assistance programma. Dit is een uitgebreid programma dat is ontwikkeld voor de Land Rover rijders. Het programma zorgt ervoor dat uw Land Rover bij gespecialiseerde schadeherstelbedrijven (zoals Autoschade Herstel Verweij) ter reparatie kan worden aangeboden met dealerondersteuning.

Autoschade Herstel Verweij is onderdeel van de Romijn Den Haag Groep.

Romijn Den Haag Groep is de officiële Land Rover dealer van Den Haag en omstreken dat, net als ons, gevestigd is in het Forepark in deze stad. Deze samenwerking geeft u de zekerheid dat uw Land Rover in vertrouwde handen is.

Onze medewerkers zijn opgeleid en getraind door Land Rover. Ze worden op regelmatige basis bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Land Rover stelt strenge eisen aan de aangesloten schadeherstelbedrijven om zo hun rijders een optimale kwaliteit te garanderen.

De service van Autoschade Herstel Verweij

Naast een perfecte reparatie van uw Land Rover bieden wij u een optimale service: Wij halen en brengen uw auto kosteloos overal in Nederland. Kan de auto niet direct worden gerepareerd, hebben wij voor u gratis vervangend vervoer beschikbaar. Daarnaast nemen wij de afhandeling van de verzekering op ons en krijgt u bij ons maar liefst 7 jaar garantie op onze schadeherstelwerkzaamheden!

Als u een ongeluk heeft gehad, kunt u contact opnemen met Hulp onderweg. Bel hiervoor gratis: 0800 020 0160 | Lokaal: 013 799 9525 Vervolgens wordt uw voertuig (op uw verzoek) naar Autoschade Herstel Verweij gebracht.

U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met Autoschade Herstel Verweij via het contactformulier op de website, via telefoonnummer: 070-3992203, of langskomen aan de Theems 25 (Forepark) in Den Haag.

  • Forepark

   Theems 25
   2491 BR Den Haag

   Ma t/m Do 8:00-17:30
   Vr 8:00-17:00
   Za/Zo Gesloten

   070-3992203

  • Binckhorst

   Komeetweg 5-7
   2516 AV Den Haag

   Ma t/m Do 7:45-17:00
   Vr 7:45-12:00
   Za/Zo Gesloten

   070-3859522

  • Bestgarage

   BesteGarage.nl