Jaguar Service

Schade aan uw Jaguar?

Autoschade Herstel Verweij is uw Jaguar specialist!

Een Jaguar is een auto waarin op een sublieme manier klasse en stijl zijn verweven met beleving. Het rijden in een Jaguar is vooral genieten. De auto’s zijn ontwikkeld om prestaties te leveren die het hart sneller doen kloppen, zo mooi zijn dat je blijft kijken en een gevoel geven dat sterke emoties oproept.

Een Jaguar is een auto waarbij het gaat om warme passie, The Art of Performance.

Denk maar aan de fantastische E-type dat tot op vandaag de dag nog een echte klassieker is. De modernere Jaguars doen daar niets voor onder.

Jaguar rijders zijn echte autoliefhebbers. Ze zijn terecht trots op hun auto. Hun auto is hun kindje en die moet in goede staat blijven! Daarnaast stellen Jaguar rijders het zeer op prijs als ze kunnen vertrouwen op vakkundige reparatie bij een ongeval of pech.

Gelukkig kunnen wij de Jaguar rijder deze zekerheid geven.

Autoschade Herstel Verweij is onderdeel van de Romijn Den Haag Groep. Dit is dé officiële Jaguar dealer van Den Haag en omstreken dat, net als ons, gevestigd is in het Forepark in deze stad. Deze samenwerking geeft u de zekerheid dat uw Jaguar in vertrouwde handen is.

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van Jaguar schade en voldoen aan de strenge eisen die Jaguar aan diens schade herstelbedrijven heeft gesteld. Jaguar stelt deze strenge eisen aan de aangesloten schade herstelbedrijven om zo hun rijders de zekerheid van een vakkundige reparatie te garanderen. Uw Jaguar wordt bij ons volledig volgens de richtlijnen van de fabriek hersteld. Wij garanderen u dat de restwaarde van uw auto behouden blijft na de reparatie.

Voor ieder schadegeval hebben wij een passende oplossing. Wij beschikken over alle benodigde middelen, zoals speciaal gereedschap en testapparatuur, om uw Jaguar weer als nieuw de weg op te krijgen. Daarnaast worden onze medewerkers opgeleid en getraind door Jaguar. Zij krijgen met regelmaat een bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

De service van Autoschade Herstel Verweij vindt u nergens!

Wij hechten zeer veel waarde aan onze servicegraad:

 • U heeft maar liefst 7 jaar garantie op het schadeherstel.
 • Wij helpen u met de afhandeling van uw verzekering.
 • Wij kunnen u gratis van vervangend vervoer voorzien.
 • Wij hebben een kosteloze haal- en brengservice door heel Nederland.
 • En…. wij brengen uw auto weer volledig gewassen bij u terug.

Als u een ongeluk heeft gehad, kunt u contact opnemen met Hulp onderweg.

Bel hiervoor gratis: 0800-020 0160 | Lokaal: 013-799 9525

Vervolgens wordt uw voertuig (op uw verzoek) naar Autoschade Herstel Verweij gebracht.

U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met Autoschade Herstel Verweij via het contactformulier op de website, via telefoonnummer: 070-3992203, of langskomen aan de Theems 25 (Forepark) in Den Haag.

  • Forepark

   Theems 25
   2491 BR Den Haag

   Ma t/m Do 8:00-17:30
   Vr 8:00-17:00
   Za/Zo Gesloten

   070-3992203

  • Binckhorst

   Komeetweg 5-7
   2516 AV Den Haag

   Ma t/m Do 7:45-17:00
   Vr 7:45-12:00
   Za/Zo Gesloten

   070-3859522

  • Bestgarage

   BesteGarage.nl